Referanser

"Vi er veldig fornøyde kunder av Green Cleen. De gjør en bra jobb og er veldig imøteommende. Vi får bra tilbakemelding fra kundene på jobben de gjør. Alltid rene handlevogner og -kurver, så vi er veldig fornøyd med samarbeidet vårt."

Inger Marie Tronstad, butikksjef Meny Mandal

 

"Det var en plage for meg å teke på disse store, skitne dunkene. Avfall fra en middelsstor barnehage er ikke å kimse av. Da jeg traff Darren og hørte hva han drev med måtte jeg slå til med en gang. Det var jo helt genialt! Jeg har ikke angret et sekund og må bare anbefale det til alle! Det er bra for miljøet både fysisk og psykisk. Skiten blir tatt med til forsvarlig deponering, det lukter godt hos oss og det ser veldig bra ut. Lurer på hva de som tømmer dunkene synes nå?"

Astrid Irene Schmidt, daglig leder, Villa Snøringsmoen Montessoribarnehage

"Green Cleen Norge tilbyr en tjeneste som for mange nærings- og privat kunder er en enkel og grei måte å få en grundig ask av beholderen på. Spesielt i sommer månedene kan det oppstå luktproblemer knyttet til bioavfallet. Green Cleens profesjonelle vask av beholdere fremstår som meget overbevisende og bra. Denne tjenesten er absolutt noe vi kan anbefale våre kunder"

Asbjørn Fjermedal, Salgssjef, Retura Sør AS